Gå videre til innholdet

VI HAR FORTSATT ET BEGRENSET LAGER!!

STORE JULERABATTER!

GRATIS FRAKT OVER HELE NORGE!

TA KONTAKT

Bytte og Retur

Jeg er klar over at du stoler på oss. Derfor er det vårt ansvar å beskytte personvernet ditt. På denne siden kan du lese om hvilken informasjon vi samler inn når du bruker nettsiden vår, hvorfor vi samler den inn, og hvordan vi bruker den for å forbedre brukeropplevelsen din. På denne måten får du en klar forståelse av praksisene våre.

Denne personvernerklæringen gjelder for tjenestene til Belaroz.com. Vær oppmerksom på at Belaroz ikke er ansvarlig for personvernpraksisen til andre nettsteder og kilder. Ved å bruke denne nettsiden godtar du personvernreglene.

Belaroz.no respekterer personvernet til alle brukere av nettsiden vår og sørger for at den personlige informasjonen du gir oss, behandles konfidensielt.

Bruk av tjenestene våre
Når du registrerer deg for en av tjenestene våre, ber vi deg om å gi personlig informasjon. Disse dataene vil bli brukt til å levere tjenesten. Dataene lagres på våre sikre servere eller hos en tredjepart. Vi kombinerer ikke disse dataene med annen personlig informasjon vi har.

Kommunikasjon
Når du sender e-post eller andre meldinger til oss, kan vi lagre disse meldingene. Noen ganger kan vi be om personlig informasjon som er relevant for situasjonen. Dette gjør det mulig for oss å besvare spørsmålene dine og svare på forespørslene dine. Dataene lagres på de sikre serverne til Belaroz.no eller hos en tredjepart. Disse dataene vil ikke bli kombinert med annen personlig informasjon vi har.

Informasjonskapsler (cookies)
Vi samler inn data til forskningsformål for å bedre forstå kundene våre og tilpasse tjenestene våre deretter.
Denne nettsiden bruker "informasjonskapsler" (tekstfiler lagret på datamaskinen din) for å analysere hvordan brukere bruker nettsiden. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om bruken din av nettsiden, kan overføres til en sikker server hos Belaroz.no eller en tredjepart. Vi bruker denne informasjonen for å følge med på hvordan du bruker nettsiden, utarbeide rapporter om nettsideaktivitet og tilby andre tjenester relatert til nettsideaktivitet og internettbruk.

Bruksformål
Vi samler ikke inn eller bruker informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre vi har fått din tillatelse på forhånd.

Tredjeparter
Informasjon vil ikke deles med tredjeparter, bortsett fra for webapplikasjoner vi bruker for nettbutikken vår. Dette inkluderer WebwinkelKeur omtalesystemet. Denne informasjonen brukes bare til formålet med søknaden og vil ikke bli videreformidlet. Videre kan informasjonen deles internt i noen tilfeller. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til dataene dine.

Endringer
Denne personvernerklæringen er tilpasset bruken av og mulighetene på denne nettsiden. Tilpasninger og/eller endringer av denne nettsiden kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Det er derfor lurt å lese denne personvernerklæringen regelmessig.

Valg angående personlig informasjon
Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette all personlig informasjon som ble gitt til oss på det tidspunktet.

Abonnere/avslutte nyhetsbrevtjenesten
Nederst i hver e-postmelding finner du muligheten til å justere dataene dine eller melde deg av.

Endre/avslutte kommunikasjon
Hvis du ønsker å endre dataene dine eller slette deg selv fra filene våre, kan du kontakte oss. Se kontaktinformasjonen nedenfor.

Deaktivere informasjonskapsler
De fleste nettlesere er først innstilt på å godta informasjonskapsler, men du kan konfigurere nettleseren din til å avvise alle informasjonskapsler eller indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Det er imidlertid mulig at noen funksjoner og tjenester på våre og andre nettsteder ikke vil fungere ordentlig hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Spørsmål og tilbakemelding
Vi vurderer regelmessig om vi overholder denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss:

Belaroz.no
contactbelaroz@gmail.com

GRATIS FRAKT

Gratis frakt over hele Norge

24/7 STØTTE

Ja, også i helgene!

DEN BESTE KVALITETEN

Alltid og overalt